LIDAB – Luftkontroll i Dalarna AB erbjuder allt inom ämnet Ventilation. Oavsett vad det handlar om inom ventilation och luftbehandling kan vi erbjuda den bästa lösningen på just dina behov.

Vi tillhandahåller alla typer av ventilationstjänster inom området och kan på så sätt användas i hela processen. Företaget besitter kompetens och 25 års branscherfarenhet på alla nivåer och har förhoppningar om långsiktiga kundrelationer. Vi är ett familjeföretag i grunden, och drivs av Joakim och Jonathan Eriksson.

Ventilationsföretag i Dalarna

Luftkontroll i Dalarna AB hjälper fastighetsägare, företag, bostadsrättsföreningar, förvaltare, kommuner och privatpersoner med ventilationstjänster över hela Dalarna, med utgångspunkt från Säter. Energi står för en allt större del av den totala driftkostnaden för fastigheter idag. Därmed ökar även kraven på effektiva ventilations- och klimatanläggningar. LIDAB hjälper dig att ta ett helhetsgrepp.

Företaget har ett stort kontaktnät av duktiga hantverkare i alla yrkesgrupper. Vi hjälper våra uppdragsgivare med större entreprenader för samordning och projektstyrning. LIDAB har erforderliga försäkringar och god ekonomi.

Välkommen att kontakta oss för hjälp inom ventilation i Dalarna med omnejd.